Toppkompetanse og godt samarbeid gir vekst
Fra venstre på bildet: Jan Rune Hurlen (Sparebank 1 SMN), Håvard Sætre (Sirius), Erik Haakonsholm (Sirius) og Per Erik Dalen (ÅKP)

Toppkompetanse og godt samarbeid gir vekst

Vi ser tydelig at vekstvinnerne er de som tiltrekker seg toppkompetanse, den rette miksen av praktisk erfaring og kunnskap på høyt akademisk nivå. Toppkompetanse bygges på Norges mest næringsnære campus, Campus Ålesund. Her er det kort veg mellom det akademiske miljøet på NTNU, forskningsmiljøet og våre maritime og marine klynger.

Medlemmene i den maritime og den marine klyngen er alltid positive støttespillere og gode mentorer for gründerbedrifter i alle faser. Vi setter pris på alle dere som stiller opp og hjelper til med rådgiving og tilstedeværelse.

Disiplinert entreprenørskap og et godt lag er den viktigste ressursen for å bygge nye sunnmørske vekstbedrifter. Herved følger derfor en ektefølt takk til våre samarbeidspartnere.

Vi vil rette en spesiell takk til våre eiere, som er lokale bedrifter, kommuner, Møre og Romsdal Fylke og Siva.

Takk til BDO som hjelper våre kunder med regnskap, SANDS med juridisk rådgiving og Ringrev med markedsføring.

Ingen vekst uten egenkapital – en stor takk til Innovasjon Norge, Norges Forskningsråd, Converto og ikke minst våre lokale investorer.

Kompetanse og arbeidskapital går hånd i hånd. Sparebank 1 SMN, Nordea og Sparebanken Møre strekker seg alle langt for både nye og gamle entreprenører.

Med henholdsvis ÅKP Scaleup, ÅKP Investormatch og Næringsteft bidrar bankene våre med hver sin kompetansebit, biter som utfyller hverandre og bygger konkurransekraften til våre entreprenører.